WORKSHOP woonzorgvisie

Interactieve workshop Cloud Property Management in techniek

BESCHRIJVING

Welkom bij de interactieve woonzorgvisie workshop Cloud Property Management!

In deze vastgoed management techniek workshop doe je inspiratie op hoe woonzorg objecten te koppelen in de cloud om hiermee gebouw gebonden systemen en (zorg)domotica geschikt te maken voor:
1) mobiel gebruik door bewoners, hun begeleiders en zorgverleners
2) toegangsverlening veilig en 24u/7d te leveren voor hulpverleners
3) pro-actief monitoren van overlast en remote online repareren van defecten


Cloud connecten van woon(zorg) objecten is een belangrijke uitbreiding in het operationele takenpakket van technisch vastgoed management. “Bricks managed by clicks” is doorgaans onbekend werkterrein voor de sector, waarbij electro-techniek verschuift naar Internet Protocol (IP). Het is essentieel om te weten hoe je samen op een productieve en efficiënte manier kunt omgaan vanuit ontwerp en beheer met pro-actief online besturen en samenwerken via bijv. je Microsoft Azure landing zone.


Je leert hoe je veilig, verzorgd zelfstandig wonen mobiel maakt, gebouwen defecten onopgemerkt online kunt oplossen en samen tot de beste technische oplossingen kunt komen. Door deel te nemen aan deze workshop, vergroot je niet alleen je vaardigheden op het gebied van cloud Property Management, maar versterk je ook je kennis van Cloud techniek, mobiel verbinden van woon(zorg)comfort voor bewoners en hoe werkplek onafhankelijk werken te bieden aan je technische staf.
Laten we samen beginnen!

DOEL VAN DE WORKSHOP

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze interactieve workshop wordt op locatie naar wens opgebouwd en uitgevoerd en duurt een 1 dagdeel voor minimaal 10 deelnemers en maximaal 20. Voorafgaand aan de workshop vindt een korte intake plaats om de woonzorgvisie van de deelnemende partijen duidelijk te hebben om zo de interactieve praktijksituaties en leerdoelen van de deelnemers gericht aan te bieden en te demonstreren.

Kosten:

Interactieve workshop op locatie, incl. intake, opbouw en afbouw workshop technologie wand en displays – 1 dagdeel/max. 20 deelnemers = € 4,950 –

Schuiven naar boven